Το εμιράτο του Ντουμπάι παρουσίασε τώρα ένα νέο ετήσιο πρόγραμμα για επαγγελματίες του εξωτερικού που εργάζονται εξ αποστάσεως λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-19.

Πάνω από το 60% του ενήλικου πληθυσμού στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να εργάζεται από το σπίτι λόγω της πανδημίας και η πίεση της εργασίας για περισσότερες ώρες, η αυξημένη μοναξιά αρχίζουν να επηρεάζουν την ψυχική υγεία του έθνους.

Καθώς η απομακρυσμένη εντολή εργασίας εξακολουθεί να ισχύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και με τους τοπικούς περιορισμούς που εφαρμόζονται σε ολόκληρη τη χώρα, η εργασία από το Ντουμπάι δεν ήταν ποτέ πιο ελκυστική. Το Ντουμπάι είναι μια πόλη δημιουργικότητας και έμπνευσης, όπου οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι είναι βέβαιο ότι θα βρουν τη σωστή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Από τον ήλιο όλο το χρόνο μέχρι μίλια παρθένων παραλιών και απαράμιλλη επιλογή φαγητού και διαμονής, θα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αφήσετε τον φορητό υπολογιστή σας μόλις αποσυνδεθεί.

Προϋποθέσεις

Οι αιτούντες πρέπει να έχουν διαβατήριο με ισχύ έξι μηνών, ασφάλιση υγείας με ισχύ κάλυψης ΗΑΕ, απόδειξη απασχόλησης, τουλάχιστον 5.000 δολάρια.