Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αlkyon, που βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας, στήριξε για τέταρτη συνεχή χρονιά τα παιδιά που διακρίθηκαν στον 17ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού.

Στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το kidsfun.gr συμμετείχαν περισσότερα από 20.000 παιδιά από σχολεία όλης της Ελλάδας και διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σε μια μεγάλη γιορτή που έγινε στην παιδική σκηνή Αντλαντίς και παρουσίασε η κα Κάρμεν Ρουγγέρη, απονεμήθηκαν τα Βραβεία Αίσωπος 2018 στα 10 παιδιά που διακρίθηκαν για το παραμύθι τους.

Κατά την τελετή βράβευσης, η κυρία Ευαγγελία Πολίτη, Διευθύντρια του Αlkyon Hotel, προσέφερε στα παιδιά που βραβεύθηκαν για το παραμύθι τους καθώς και στην μαθήτρια που έλαβε το Θεατρικό βραβείο Αίσωπος, 10 υπέροχα δώρα πολυτελούς διαμονής για να απολαύσουν τις οικογενειακές τους διακοπές.

Τα παιδιά που βραβεύτηκαν στον 17ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού Kidsfun.gr είναι αλφαβητικά:

Αναστασία Αλεξοπούλου
Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Όλγα Γάτσου
Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Ελίζα Κάλτσου
Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Σπυρίδωνας Κατσαρός
4ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου

Ελένη-Ιωάννα Κόλλια
Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου

Σωτήρης Μετρινός
Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Μαρίλια Νικολάου
Α’ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης

Αθηνά Ραπατζίκου
Εκπαιδευτήρια Ηλιάδη

Έφη Τσώνου
Εράσμιος Ελληνογερμανική Σχολή

Μαρία Ζωνίτσα
10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου

Το παραμύθι της μαθήτριας Μαρία Ζωνίτσα της Ε’ Δημοτικού από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου «ζωντάνεψε» επί σκηνής σε μορφή αφήγησης από την κα Κάρμεν Ρουγγέρη και την κα Ελένη Ζιώγα.