ο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Anemos Luxury Grand Resort, που βρίσκεται στη Γεωργιούπολη των Χανίων, είναι ένα από τα πλέον πρόσφατα και απαιτητικά κατασκευαστικά projects στα οποία συμμετείχε η Ideal Standard, παρέχοντας κορυφαίες λύσεις για το μπάνιο.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων που κατασκευάστηκε στην Κρήτη το χρόνο που μας πέρασε. Χαρακτηριστικό της, το σύγχρονο περιβάλλον με πολλά ερεθίσματα από το παρελθόν, όπως η επιβλητική είσοδος του ξενοδοχείου, που αρχιτεκτονικά θυμίζει τη Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο (εξωτερικά) και την παλιά αγορά των Χανίων (εσωτερικά). Το Anemos Luxury Grand Resort διαθέτει συνολικά 350 δωμάτια, μεταξύ αυτών οικογενειακές σουίτες και βίλες, διακοσμημένες με πολυτελές και παράλληλα σύγχρονο ύφος που προσφέρουν θέα στο Κρητικό Πέλαγος και τα Λευκά Όρη. Μετά από ολοκληρωμένη μελέτη των αναγκών του έργου, η Ideal Standard εξόπλισε πλήρως τα μπάνια στα δωμάτια, τις σουίτες, τους κοινόχρηστους χώρους υγιεινής και τα μπάνια για χρήση ΑΜΕΑ. Η εταιρία, παρείχε επιπλέον εξειδικευμένες λύσεις, όσον αφορά στην ορθολογική κατανάλωση νερού, με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και λειτουργικότητας.
Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών της Ideal Standard, Γιάννης Κουφαλιτάκης, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα πραγματικά ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα που συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση, ενταγμένο στο μοναδικό περιβάλλον της περιοχής. Ήταν ένα απαιτητικό project, στην υλοποίηση του οποίου βοήθησε πιστεύω η εμπειρία και τεχνογνωσία του Τμήματος μας σε ανάλογα έργα, η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας και φυσικά η σχεδιαστική αρτιότητα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος».
Το Anemos Luxury Grand Resort εξοπλίστηκε με προϊόντα από τις καταξιωμένες συλλογές της Ideal Standard, μεταξύ των οποίων, οι βραβευμένες σειρές ειδών υγιεινής Connect και Strada, μπαταρίες από τις σειρές Ceraplan III & Ceraplus, καμπίνες ντους από τη σειρά Tipica κ.ά.
Πηγή : www.e-travelnews.gr