Η Hilton άνοιξε το πιο πρόσφατο ξενοδοχείο της στο Λονδίνο με την οικονομική μάρκα Hampton.

Το Hampton by Hilton London Old Street 109 δωματίων βρίσκεται στην Westland Place, περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Old Street, με συνδέσεις με τον Εθνικό Σιδηροδρομικό Σταθμό και τις υπηρεσίες Βόρειας Γραμμής του Μετρό του Λονδίνου.

Οι παροχές των επισκεπτών περιλαμβάνουν δωμάτια με κρεβάτια queen size και τηλεοράσεις 55 ιντσών, δωρεάν πρωινό και Wi-Fi και 24ωρο γυμναστήριο. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα 24/7 “σνακ εστιατόριο” και μια αίθουσα συσκέψεων.

Το Hampton by Hilton London Old Street ενώνεται με το υπάρχον Hampton by Hilton London Waterloo και το Hampton by Hilton London City που άνοιξε πρόσφατα, που βρίσκεται περίπου 1,5 μίλια από την ιδιοκτησία της Old Street.

Η Hilton απαριθμεί συνολικά 12 ξενοδοχεία Hampton στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου, σε τοποθεσίες όπως το Ealing, το Croydon, το Gatwick, το Luton και το Stansted.

Παράλληλα, λειτουργεί επί του παρόντος περίπου 3.000 ακίνητα Hampton σε 33 χώρες και περιοχές, έχοντας φτάσει στο ορόσημο των 2.500 ξενοδοχείων το 2019.