xmas aerodromioΚαι φέτος τα Χριστούγεννα, το αεροδρόμιο της Αθήνας καλωσόρισε επιβάτες και επισκέπτες με πολλές εκπλήξεις και στιγμές χαράς.

Τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, ευχήθηκαν τραγουδιστά 90 παιδιά της Α & Β τάξης του 1ου δημοτικού Ραφήνας.

Για ένατη χρονιά στη σειρά, παιδιά από το Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφτηκαν τον «Παιδότοπο» στο αεροδρόμιο και τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων χαρίζοντας στιγμές χαράς σε όλους.

Τα ξωτικά από το εργαστήρι του Αι Βασίλη, τριγύρισαν κεφάτα στο χώρο, κάνοντας έξυπνα τρικ, facepainting στους μικρούς τους φίλους και διασκεδάζοντας τους επισκέπτες και επιβάτες του αεροδρομίου. Ο Άι Βασίλης μοίρασε ευχές ακούγοντας τις επιθυμίες των μικρών του φίλων.

H instructor Origami (Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες), Μυρτώ Δημητρίου, ντυμένη με το παραδοσιακό κιμονό, παρουσίασε την ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής “Origami”, κατασκευάζοντας και μοιράζοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα.

Τέλος, ο μουσικός Τηλέμαχος Μούσας, μετά από τις προσωπικές του δουλειές “Κυκνοστάλαγμα” και “Newborn”, παρουσίασε ένα πρόγραμμα εορταστικό και χριστουγεννιάτικο με αγαπημένα Jazz Standards, με groovy διάθεση! Συνοδοιπόρος του, η υπέροχη φωνή της Σάσας Παπαλάμπρου.