Ο όμιλος φιλοξενίας Indian Hotels Company Ltd (IHCL) ξεκίνησε το νέο έτος με ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο στη συλλογή των αυθεντικών παλατιών του, στην Ουνταϊπούρ.

Πρόκειται για το ιστορικό παλάτι της πόλης Renamed Taj Fateh Prakash Palace, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Πιτσόλα. Στην διαχείριση του, βρίσκεται το Taj Group το πολυτελές εμπορικό σήμα της IHCL που περιλαμβάνει αυθεντικά παλάτια, ξενοδοχεία ορόσημα και θέρετρα.

Το παλάτι Fateh Prakash χτίστηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Maharana Fateh Singh Mewar – μία από τις παλαιότερες δυναστείες στον κόσμο- τον 19ο αιώνα ως αποκλειστικό χώρο για βασιλικές λειτουργίες και διαθέτει 65 δωμάτια και σουίτες. Προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη, ενώ περιβάλλεται από τους λόφους Αριβάλι και το νησί Τζακμαντίρ.

Με αυτή την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της, η IHCL αναδεικνύεται ως ο μεγαλύτερος διαχειριστής φιλοξενίας στην Ουνταϊπούρ με τέσσερα ξενοδοχεία.

Το μοναδικό χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον πλανήτη, στην Ινδία, τη Βόρεια Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τη Μαλαισία, τη Σρι Λάνκα, τις Μαλδίβες, το Μπουτάν και το Νεπάλ.