Εντυπωσιάζουν τα στατιστικά για τους απόφοιτους της Ακαδημίας επαγγελματιών πιλότων και αεροσυνοδών, οι οποίοι αφομοιώνονται ταχέως από αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

H ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρει η Global Aviation μπορεί να αξιολογηθεί από την επιτυχία των αποφοίτων της. Η Global Aviation έχει εκπαιδεύσει πάνω από 1.500 πιλότους στην 20χρονη και πλέον πορεία της στην αγορά. Τα στατιστικά επαγγελματικής αποκατάστασης δίνουν τα εύσημα στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ακαδημίας, τόσο για τους πιλότους όσο και για τους αεροσυνοδούς.
Πιο συγκεκριμένα, τα στατιστικά δείχνουν πως το 80% των αποφοίτων της Ακαδημίας βρίσκουν εργασία μέσα σε διάστημα έξι μηνών από την αποφοίτησή τους. Ειδικότερα, το διάγραμμα δείχνει τα στατιστικά εργασίας των αποφοίτων (επαγγελματίες πιλότοι και αεροσυνοδοί) της Ακαδημίας που τελείωσαν την εκπαίδευσή τους από το 2014 μέχρι το 2016. Πρέπει να σημειωθεί πως τα στατιστικά αφορούν μόνο την πρώτη εργασία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι απόφοιτοι της Ακαδημίας εργάζονται σε αεροπορικές εταιρείες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των κλάδων των επιβατικών αερογραμμών (διεθνείς και μη εταιρείες), των charters και των μεταφορικών, των VIP πτήσεων, των ασθενοφόρων αέρος, των αεροφωτογραφιών κ.ά.