logistics metronΔυναμική είσοδο στην ανταγωνιστική αγορά των προϊόντων υγείας πραγματοποιεί η METRON LOGISTICS μετά τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την IATROFARM.

H METRON LOGISTICS, μέσα από τη συνεργασία της με την IATROFARM αναλαμβάνει την αποθήκευση και διανομή ιατρικών ειδών, αναλώσιμου υγειονομικού, χειρουργικού και επιδεσμικού υλικού. Πρόκειται για προϊόντα οίκων του εξωτερικού που εκπροσωπεί αποκλειστικά στη χώρα μας η IATROFARM, καθώς και για τη δική της σειρά επιδέσμων και προϊόντων υγείας, FARMASONA. Στόχος της εταιρείας είναι η ποιοτική αναβάθμιση του αναλώσιμου προϊόντος στον τομέα της υγείας.

Η συνεργασία με την IATROFARM αναδεικνύει τη δυναμική της METRON LOGISTICS και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Logistics, Θεόδωρος Σκαμάγκος, «Η είσοδός μας στον κλάδο της αποθήκευσης και διανομής προϊόντων υγείας ουσιαστικά αποδεικνύει πως η METRON LOGISTICS κρατά ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας που παρέχει».