Το event αθλητικού τουρισμού και ευεξίας Navarino Challenge επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην Costa Navarino και την Πύλο.

Με το παγκόσμιο μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει» η διοργάνωση θα ενώσει και πάλι ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, παρουσία Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών.

Το πρόγραμμα του τριημέρου θα περιλαμβάνει πάνω από 55 δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε δύο από τα τέσσερα ξενοδοχεία του προορισμού, το W Costa Navarino και το The Westin Resort Costa Navarino.

Gymnastics με Πετρούνια, Μιλλούση, Χατζηευσταθίου, Τανταλίδη

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης φέρνει για ακόμα μία χρονιά το Ολυμπιακό άθλημα της γυμναστικής. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα gymnastics για ενήλικες, από τον χρυσό και χάλκινο Ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, την 3 φορές συμμετέχουσα σε Ολυμπιακούς Αγώνες Βασιλική Μιλλούση και τους πρωταθλητές ενόργανης γυμναστικής Γιώργο Χατζηευσταθίου και Αντώνη Τανταλίδη με την υποστήριξη του Gymnastics Stars. Αντίστοιχα θα υλοποιηθούν και μαθήματα gymnastics για παιδιά, από τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση με την υποστήριξη του Gymnastics Stars.

Football Clinics με τον Πρωταθλητή Ευρώπης Κατσουράνη

Το Navarino Challenge, υποδέχεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση, τον πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική ομάδα στο Euro 2004, Κώστα Κατσουράνη. Ο πρώην διεθνής μέσος, με συμμετοχές σε κορυφαία ελληνικά και ευρωπαϊκά clubs όπως της Μπενφίκα θα είναι το φετινό τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης. Παράλληλα, στο πλαίσιο του Navarino Challenge και υπό την επίβλεψη του θα διεξαχθούν Football Clinics σε παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών, με την υποστήριξη της πρότυπης ακαδημίας ποδοσφαίρου Falcons Football Academy.