Έτοιμο να δεχτεί τους πρώτους ταξιδιώτες είναι το Hyatt House -ιδιοκτησία του Summit Hotel Properties- που άνοιξε στο Ορλάντο απέναντι από το δημοφιλές θεματικό πάρκο Universal Orlando Resort.

Το θέρετρο, προσφέρει στις κατοικίες του την εξυπηρέτηση και την άνεση του ξενοδοχείου.

“Το εμπορικό σήμα Hyatt House είναι αυτό που το όνομα αντιπροσωπεύει. Εένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να ζουν σαν κάτοικοι, δήλωσε η γενική διευθύντρια Nina Shirk.

Θέλουμε κάθε επισκέπτης που έρχεται να αφήσει πίσω την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το Hyatt House απέναντι από το θεματικό πάρκο Universal Orlando Resort είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσουν οι επισκέπτες μας μια εξατομικευμένη εμπειρία ξενοδοχείου που θα τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους”.

Το Hyatt House διαθέτει 168 σουίτες πλήρως εξοπλισμένες με κουζίνες, άνετα σαλόνια, ευρύχωρα υπνοδωμάτια και καλαίσθητα μπάνια με δωρεάν προϊόντα περιποίησης σώματος και μαλλιών, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του και στα δωμάτια.

Στο Commons, το άνετο σαλόνι με ανοιχτό και φιλόξενο χώρο οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν ή να κάνουν συναντήσεις και το Outdoor Commons -η προέκταση του στο κήπο- είναι το ιδανικό μέρος για κοκτέιλ ή φαγητό.

Καθημερινά σερβίρεται δωρεάν πλήρες ζεστό πρωινό που περιλαμβάνει προϊόντα όπως δημητριακά, muffins, φρέσκα φρούτα και πολλά άλλα, με επιλογές για χορτοφάγους και χωρίς γλουτένη

Στο H BAR, σερβίρει το Sip + Snack Menu, με σούπες και σάντουιτς, καθώς και μπίρες premium και κρασιά.

Διαθέτει επίσης αίθουσες συσκέψεων άνω των 200 τ.μ. με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό και γυμναστήριο που λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Για τους επισκέπτες με διαμονή πάνω από 30 διανυκτερεύσεις υπάρχουν πολλά προνόμια, όπως δωρεάν χρήση του πλυντηρίου ρούχων καθώς και δωρεάν προϊόντα τροφίμων.