Tα δύο χιονοδρομικά κέντρα που διαχειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο της Ελλάδας και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα – Καϊμακτσαλάν, ένα από τα ομορφότερα της Βορείου Ελλάδας, υποδέχονται τους επισκέπτες της εορταστικής περιόδου.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού υποδέχεται επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν κάποιο ζεστό ρόφημα ή/και φαγητό στα δύο Σαλέ, στα Κελάρια 1950 και στη Φτερόλακα, ενώ θα λειτουργεί και η καντίνα στο κτίριο υποδοχής “1750”.

Eκδρομείς και επισκέπτες, θα μπορούν να έχουν φυσικά πρόσβαση στο χιόνι και να θαυμάσουν την απεριόριστη θέα που προσφέρει ο Παρνασσός, καθώς ξεκίνησε και η λειτουργία του κεντρικού αναβατήρα “Αφροδίτη” στα Κελάρια, καθώς και ο αναβατήρας “Ήρα” στην Φτερόλακα.

Το ωράριο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού διαμορφώνεται ως εξής:

Ημέρες Χαμηλής Περιόδου (καθημερινές): 09:00 – 15:00

Ημέρες Υψηλής Περιόδου (Σαββατοκύριακα, αργίες και εορταστική περίοδος: 23 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου): 08:30 –16:00, πάντοτε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Αντίστοιχα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρα-Καϊμακτσαλάν οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στα Σαλέ του Κέντρου, στο Baby-lift, στο χώρο των ελκήθρων για τα παιδιά, στη σχολή εκμάθησης και στο κατάστημα ενοικιάσεων εξοπλισμού.

Το ωράριο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καϊμακτσαλάν διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 – 15:00

Σαββατοκύριακα, αργίες και εορταστική περίοδος: από 23 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου:

09:00 –16:00, πάντοτε σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες.