Το Lifestyle ξενοδοχειακό brand Cook’s Club άνοιξε ξανά το ξενοδοχείο του στην Alanya στην Τουρκία, το οποίο έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος μετά από ανακαίνιση.

Το κατάλυμα μόνο για ενήλικες έχει προσθέσει 111 νέα δωμάτια, από δίκλινα δωμάτια σε σουίτες και ρετιρέ, και πλέον διαθέτει 236 δωμάτια συνολικά σε αυτό που η εταιρεία περιγράφει ως «μποέμ» στιλ.

Διπλασίασε τον αριθμό των πισινών απο δύο, μία εσωτερική και μία εξωτερική, σε τέσσερις, με τις δύο νέες πισίνες και τις δύο σε εξωτερικούς χώρους, και επέκτεινε την ιδιωτική παραλία με 158 επιπλέον ξαπλώστρες.

Τώρα διαθέτει συνολικά 304 ξαπλώστρες. Υπάρχει επίσης, άμεση πρόσβαση στην παραλία της Κλεοπάτρας από το ξενοδοχείο.

Στο ξενοδοχείο προστέθηκαν επίσης νέοι κοινόχρηστοι χώροι, οι οποίοι περιλαμβάνουν ένα μίνι σούπερ μάρκετ και ένα γυμναστήριο εκτός από το υπάρχον γυμναστήριο.

Η επέκταση ήταν δυνατή αφού η μάρκα απέκτησε μια γειτονική ιδιοκτησία για να επεκτείνει το υπάρχον ξενοδοχείο της, μετά την επιτυχία της.

Συνολικά το ακίνητο διαθέτει τώρα πέντε εστιατόρια, ένα Cook Bar και εγκαταστάσεις σπα με παραδοσιακό τουρκικό χαμάμ.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της Alanya, ενώ τα τοπικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το σπήλαιο Damlatas και το κάστρο και το ναυπηγείο Alanya.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Cook’s Club, Alessandro Dassi, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση του Cook’s Club Alanya στην Τουρκία και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο, αναδεικνύοντας όλα όσα έχει να προσφέρει το όμορφο θέρετρο της Alanya».

Το Cook’s Club Alanya ήταν το πρώτο ξενοδοχείο της μάρκας στην Τουρκία και ακολούθησε το άνοιγμα του Cook’s Club Adakoy , που βρίσκεται στη χερσόνησο Adakoy, κοντά στο Μαρμαρίς.