Τις “πύλες” άνοιξε για το κοινό το εστιατόριο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar, στον 9ο όροφο του Sofitel Athens Airport.

Το Jenny’s Rooftop Restaurant Bar πήρε το όνομά του από την Τζ. Μήτση, ένα από τα μέλη της οικογένειας Μήτση, η οποία και οραματίστηκε τον συγκεκριμένο χώρο.

«Το Jenny’s είναι ένα εστιατόριο που προσδοκά να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο για τον ξένο τουρίστα, ο οποίος είναι διερχόμενος από το ξενοδοχείο. Στόχος είναι να γίνει ευρύτερα γνωστό. Στοχεύουμε στην προσέλκυση και της ελληνικής αγοράς», επεσήμανε η επικεφαλής του ξενοδοχείου.

«Δίνω πάρα πολύ μεγάλη σημασία στο φαγητό γιατί πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να περιποιηθείς ανθρώπους. Το φαγητό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για τα ξενοδοχεία μας. Και απ’ ό,τι απεδείχθη, στατιστικά οι πελάτες το πρώτο πράγμα που βαθμολογούν είναι το φαγητό.

Δεν είναι το δωμάτιο ή η καθαριότητα. Το φαγητό είναι ο καλύτερος τρόπος φιλοξενίας γιατί ενώνει ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι προσφέροντάς τους απόλαυση και χαρά. Με αυτό σαν βάση, ο χώρος και το μενού του Jenny’s στοχεύουν στο να δώσουν στον επισκέπτη, την αίσθηση της σπιτικής φροντίδας σε ένα κομψό και πολυτελές περιβάλλον», προσέθεσε.

«Προσπάθησα να δώσω στο εστιατόριο μια ταυτότητα που δεν είναι συνηθισμένη. Αυτό που είναι ξεχωριστό είναι ότι έχει πάρα πολλά υλικά. Για πρώτη φορά σε οικοδομή διαχειριστήκαμε 180 διαφορετικά είδη υλικών», κατέληξε η Τζ. Μήτση.