Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Hilton πραγματοποίησε πρόσφατα τα εγκαίνια του Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa, ενός πανέμορφου παραθαλάσσιου θερέτρου με εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, στον κόλπο Taghazout, 14 χιλιόμετρα από το κέντρο του Agadir, στο Μαρόκο.

Το θέρετρο είναι ένας συνδυασμός σύγχρονου στιλ και μαροκινής σχεδίασης, με καθένα από τα 170 δωμάτια να διαθέτει ιδιωτικά μπαλκόνια και θέα στον ωκεανό.
Η προνομιακή τοποθεσία του παρέχει πρόσβαση σε τοπικά τουριστικά αξιοθέατα, όπως το CrocoParc, το Μουσείο Argan Tree καθώς και το γήπεδο γκολφ Paradise Valley Tazegzout.

Το Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa αποτελεί μέρος του νέου βιώσιμου συγκροτήματος Taghazout Bay Resort του Μαρόκου.

Το εντυπωσιακό θέρετρο συμβάλλει στις φιλοδοξίες της μαροκινής κυβέρνησης να καθιερώσει τη χώρα ως έναν από τους 20 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, μέσω της «Πρωτοβουλίας Plan Azur» και της Στρατηγικής Ανάπτυξης και Προώθησης Θέρετρων Taghazout.

Η Hilton υλοποιεί στην μονάδα, διάφορες πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, συμπεριλαμβανομένης της αποδοτικότητας του νερού και της εξοικονόμησης ενέργειας, που παρακολουθούνται μέσω της τεχνολογίας της LightStay.