kritikaproiontaΗ μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών Εξποτροφ, φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας, από τις 24 μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, προσφέροντας νοστιμιές στους επισκέπτες της.

Για πρώτη φορά, μια έκθεση στην Αθήνα, με θέμα ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, φέρνει κοντά σας  γνωστές και άγνωστες εταιρίες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, επεξεργασία και διακίνηση Τροφίμων και Ποτών.

 

Ένα γεγονός, που αξίζει να ζήσετε όλοι, μικροί και μεγάλοι, αφού υπόσχεται πανδαισία γεύσεων και απολαύσεις τόσο μοναδικές όσο είναι και τα ελληνικά προϊόντα που όλοι μας αγαπάμε.  Επιπλέον, παρέχεται σε όλους μας  η δυνατότητα να επιλέξουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα, να τα προμηθευτούμε αλλά και να τα συγκρίνουμε  και με άλλα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα που δύσκολα φτάνουν ή διακινούνται στην πόλη μας.

Μια διοργάνωση που αναδεικνύεται σε μοναδική γιορτή χαράς για όλους τους επισκέπτες, χάρη στις παράλληλες εκδηλώσεις της: Την παρουσία του αγαπημένου chef Λευτέρη Λαζάρου, που θα αποτελεί το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης στην εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» όπου θα μαγειρεύει ζωντανά, ενώ μαζί με άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες Chef από κάθε γωνιά της χώρας μας θα μαγειρεύουν και θα κερνούν τους επισκέπτες τοπικές σπεσιαλιτέ. Επίσης, το μουσικοχορευτικό«Χορεύουμε Ελλάδα» με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους  και συγκροτήματα να μας προσκαλούν σε ένα ατόφιο, αυθεντικό ελληνικό γλέντι, το βράδυ του Σαββάτου θα προσδώσει μια ελληνική νότα στην όλη διοργάνωση. Παράλληλα, κάθε μας επίσκεψη, θα συμβάλλει στο νευραλγικό και σημαντικό έργο τουΧαμόγελου του Παιδιού, αφού 1€ από το κάθε εισιτήριο του επισκέπτη θα διατίθεται για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στα Σπίτια του οργανισμού.