Σύνταξη: tourismtoday.gr

Άνοιξε για το κοινό το Nobu Hotel San Sebastián, το πέμπτο ξενοδοχείο στην Ισπανία για τη Nobu Hospitality, το ταχέως αναπτυσσόμενο brand πολυτελούς lifestyle που ιδρύθηκε από τους Robert De Niro, Nobu Matsuhisa και Meir Teper.

Σε συνεργασία με την ισπανική, Millenium Hospitality Real Estate SOCIMI (MHRE), το Nobu Hotel San Sebastián φέρνει την παγκοσμίου φήμης κουζίνα Nobu στην πόλη με τα περισσότερα εστιατόρια με αστέρια Michelin ανά τετραγωνικό μέτρο.

Αυτό το αποκλειστικό boutique ξενοδοχείο στεγάζεται στο πρώην παλάτι Vista Eder, ένα από τα τελευταία ιστορικά κτίρια στον κόλπο La Concha που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Francisco Urcola, και προσφέρει 17 πολυτελώς σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, το εμβληματικό εστιατόριο Nobu, το Nobu Terrace με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και μια πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Οι εσωτερικοί χώροι, που σχεδιάστηκαν από τον Tomas Alía από το Studio Caramba, ενώνουν άψογα το γαλλο-βασκικό στιλ Belle Époque του κτιρίου με τον χαρακτηριστικό ιαπωνικό μινιμαλισμό του Nobu.

Το ακίνητο βρίσκεται στην Paseo Miraconcha και προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο La Concha προς το νησί Santa Clara και απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη του San Sebastián, Parte Vieja.