Στην καρδιά της πιο εξέχουσας οικονομικής περιοχής του Τόκιο, στο Otemachi, άνοιξε το ολοκαίνουργιο κι εντελώς μοντέρνο Four Seasons Hotel διεκδικώντας ένα γενναίο ποσοστό της επιχειρηματικής ελίτ και των πoλυεθνικών που εδρεύουν στην περιοχή.

Στο νέο απόκτημα της  Four Seasons Hotel δίνεται η δυνατότητα περιπλάνησης στους κήπους και τους χώρους πρασίνου που διαθέτει, αλλά και σε κοντινούς γοητευτικούς δρόμους αποκτώντας επαφή με τον σύγχρονο πολιτισμό μέσω της τέχνης, της αρχιτεκτονικής και της κουζίνας. Υπάρχει άμεση πρόσβαση στον κύριο σταθμό του μετρό του Otemachi Station, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό τερματικό σταθμό του Τόκιο.

Τα έργα τέχνης της Namiko Kitaura κοσμούν τα 170 δωμάτια και τις 20 σουίτες που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένης της πολυτελούς Imperial Σουίτας στον 38ο όροφο. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν θέα στην πόλη και τον ουρανό, δημιουργώντας μια ευάερη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στις επιπλέον παροχές περιλαμβάνονται ατμόλουτρα, ιαπωνικά λουτρά, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και μια εσωτερική πισίνα 20 μέτρων με εκπληκτική θέα στο Αυτοκρατορικό Παλάτι και στον ορίζοντα.