Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το πολυαναμενόμενο νέο ξενοδοχείο στην Μαρμπέγια της Ισπανίας -μόνο για ενήλικες- Hard Rock Marbella, άνοιξε τις πόρτες του για τους επισκέπτες στις 14 Ιουλίου.
Προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσω των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του και αντικατοπτρίζει το μουσικό περιβάλλον για το οποίο είναι γνωστά τα Hard Rock Hotels.

Το νέο ξενοδοχείο, αποκτήθηκε τον Ιούνιο του 2021 από την Stoneweg και την Bain Capital Credit, την εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα. Και τη διαχείριση έχει ο Palladium Hotel Group.

Θα είναι το τρίτο ξενοδοχείο του Palladium Hotel Group που θα λειτουργεί ως Hard Rock Hotel και επίσης το τρίτο ξενοδοχείο του ομίλου που βρίσκεται στην Costa Del Sol.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία Πουέρτο Μπανούς και διαθέτει συνολικά 383 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 64 σουιτών.

Τα μοντέρνα σχέδια εσωτερικών χώρων του συνδυάζουν άψογα την υπογραφή του Hard Rock με την αισθητική με τις τοπικές πολιτιστικές αναφορές από τον Πικάσο έως το Φλαμένκο.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες στο Hard Rock Hotel Marbella, με εντυπωσιακές γαστρονομικές επιλογές, μια απίστευτη VIP πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο και μπαρ, πισίνα που περιβάλλεται από έναν καταπράσινο κήπο σαν όαση, μουσικές εκδηλώσεις και φυσικά, μια επιμελημένη συλλογή με αναμνηστικά μουσικής με Ισπανούς και διεθνείς θρύλους της μουσικής.

Στα αναμνηστικά συμπεριλαμβάνονται αξιοσημείωτα κομμάτια, όπως μια κιθάρα από τον θρυλικό Elvis Presley, ένα σατέν μοβ σακάκι που φορούσε ο Prince και φορέματα με παγιέτες που φορούσε η Lady Gaga.

Το νέο στολίδι της Μαρμπέγια θα προσφέρει ξεχωριστό ρυθμό και κομψότητα.
Ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά κέντρα της Ανδαλουσίας έχει γίνει πλέον η νέα σκηνή του Hard Rock Hotel.

Σε ειδυλλιακή τοποθεσία λίγα βήματα μακριά από τη θάλασσα, το ξενοδοχείο θα είναι ο προορισμός για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν προσεγμένες και σύγχρονες υπηρεσίες δίπλα στα γαλάζια νερά της Μεσογείου.