monemvasia1Σημάδια άνθισης εμφανίζει ο εγχώριος τουρισμός με αφορμή τα ερχόμενα εορταστικά τριήμερα καθώς δειλά δειλά παρατηρούνται κρατήσεις σε καρναβαλικούς και μη προορισμούς που μέχρι πρότινος ήταν στα αζήτητα. Μάλιστα μιλώντας στο tourismtoday.gr το μέλος του ΞΕΕ Δημήτρης Πολλάλης επεσήμανε ότι τα δυο συνεχόμενα τριήμερα θα δώσουν ανάσα ζωής στις χειμάζουσες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την κρίση.

Την ίδια στιγμή το μέλος του ΣΕΤΕ και ξενοδόχος  Αλέξανδρος Αγγελόπουλος μιλώντας στο ΤΤ τόνισε ότι ο εσωτερικός τουρισμός θα αργήσει να ανακάμψει. Τα τριήμερα είναι πάντα μια ευκαιρία διαφυγής, αλλά ακόμη και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, φαντάζουν ως πολυτέλεια για λίγους. Η Ελληνική ύπαιθρος πάντως θα γιορτάζει, αφού παραμένει μοναδική σε ομορφιά και γαστρονομικές ιδιαιτερότητες, δήλωσε με νόημα.

Βέβαια για όσους θέλουν να επισκεφτούν την Πάτρα, το Ρέθυμνο αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, καλό θα είναι από τώρα προβούν σε κράτηση, αν και όπως τονίζουν ξενοδόχοι, ακόμα και την τελευταία στιγμή ο Ελληνας που θα θελήσει να εκδράμει θα βρει το κατάλυμα που θέλει και στην τιμή που το θέλει.

Οι τιμές για καταλύματα όπως τονίζεται εκκινούν από 30 ευρώ την ημέρα, αλλά υπάρχουν διαβαθμίσεις που θα πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι εκδρομείς. Για παράδειγμα διαφορετικές είναι οι τιμές με πρωϊνό ή χωρίς πρωϊνό, δίκλινο με θέα ή χωρις κλπ.