Στο Μουσείο εθνογραφίας, τέχνης & design (Παλαιό Παγοποιείου Μαντζαβελάκη ) που ίδρυσε η Ειρήνη Μαντζαβελάκη στο πλαίσιο της ιδέας Τουρισμός-Πολιτισμός, φιλοξενήθηκε με επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Εικαστικά Αγκαλιάσματα»

Οι εικαστικοί καλλιτέχνες Ντινάσια Λογοθέτη και Αρετή Παλαιοκρασσά εντυπωσίασαν το πλήθος των επισκεπτών με τις δημιουργίες τους, προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι στην τέχνη και την έμπνευση.

Η πρώτη θεματική ενότητα, δημιουργία της Ντινάσιας Λογοθέτη, αποτελούνταν από πίνακες μεγάλων και μικρών διαστάσεων, δημιουργημένους κυρίως με λάδι, στους οποίους κυριαρχούν οι ασπρόμαυρες αποχρώσεις με ελάχιστες πινελιές χρώματος. Τα έργα της αποτύπωσαν με συγκινητικό τρόπο τις μνήμες από τις παλιές, καλές και αγνές εποχές.

Η δεύτερη θεματική ενότητα, με τίτλο «Εικαστικά Αγκαλιάσματα», αποτέλεσε συνεργασία μεταξύ της Ντινάσιας Λογοθέτη και της Αρετής Παλαιοκρασσά. Η κα. Παλαιοκρασσά εστίασε σε μια θεματική εμπνευσμένη από τα ψάρια στους βυθούς της θάλασσας, που συμβολίζουν έναν στοχασμό για τη φύση και το θαλάσσιο περιβάλλον. Η κα. Λογοθέτη, από την πλευρά της, επικεντρώθηκε σε διαφόρων ειδών στεφάνια, εμπνευσμένα από λουλούδια που συμβολίζουν πτυχές της ζωής.

Η έκθεση «Εικαστικά Αγκαλιάσματα» προσέφερε μια αξέχαστη εμπειρία τέχνης στους κατοίκους και επισκέπτες της Άνδρου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν έως τις 30 Αυγούστου, ενισχύοντας τον πολιτιστικό παλμό του νησιού και προβάλλοντας το έργο δύο εξαιρετικών καλλιτεχνών. Στα εγκαίνια της έκθεσης τίμησε με την παρουσία της η κα. Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο και ο Δήμαρχος Άνδρου Θεοδόσης Σουσούδης.

Ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα στην πισίνα του ξενοδοχείου και live μάθημα Ανδριώτικης φρουτάλιας.