Goldair-groupΤo Cirque du Soleil, το μεγαλύτερο θέαμα του κόσμου, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τον περσινό θρίαμβο με την παράσταση “Alegria”, με τη νεώτερη παραγωγή του, το θρυλικό “Dralion”

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας τώρα από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ με έκπτωση 20% μόνο για μέλη του Miles&Bonus, απλά επιδεικνύοντας την κάρτα σας.

Απολαύστε τη νέα μεγαλειώδη παράσταση του «Τσίρκου του Ήλιου» που αψηφά τους φυσικούς νόμους και υπόσχεται μια συναρπαστική σκηνική εμπειρία!

Παραστάσεις:

29 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2013 (10 παραστάσεις)

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.)

Διοργάνωση-Παραγωγή

Λάβρυς

Όροι:

Η προσφορά ισχύει για τις προγραμματισμένες παραστάσεις στο Ο.Α.Κ.Α. και δεν δύναται να μεταφερθεί ή να αποζημιωθεί με αντάλλαγμα χρήματα. Η προσφορά παρέχεται με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως της διαθεσιμότητας των συγκεκριμένων εκπτωτικών εισιτηρίων.

Η αγορά του εισιτηρίου γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Εξαιρούνται της προσφοράς ήδη εκπτωτικά εισιτήρια (όπως παιδικά και φοιτητικά). Απαιτείται η επίδειξη της κάρτας Μέλους Miles&Bonus κατά την αγορά. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.lavris.gr