H αγορά των διαδικτυακών κρατήσεων ταξιδίων αναμένεται να αγγίξει τα 1,13 τρις. δολάρια έως το 2030, καταγράφοντας αύξηση κατά 9% από το 2022 έως το 2030. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας για την αγορά υπηρεσιών διαδικτυακών κρατήσεων ταξιδίων που δημοσιεύθηκε στο Researchandmarkets.com.

Επιπλέον, υπάρχει άνοδος στις online κρατήσεις για εκδρομές, ταξίδια για ζευγάρια και τουρισμό περιπέτειας λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητας των online ταξιδιωτικών κρατήσεων έναντι των παραδοσιακών υπηρεσιών κρατήσεων σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, σημαντικές ενέργειες που αναλαμβάνονται από τους συμμετέχοντες στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών καμπανιών και διαφημίσεων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναμένεται να προσελκύσουν πιθανούς πελάτες και να τους ενθαρρύνουν να κλείσουν τα ταξιδιωτικά τους πακέτα μέσω διαδικτυακών καναλιών κρατήσεων, γεγονός που αναμένεται να επιταχύνει την ανάπτυξη του κλάδου κατά την περίοδο προβολής.

Τεράστια ανάπτυξη για τις κρατήσεις μέσω κινητών τηλεφώνων

Το τμήμα των ταξιδιωτικών κρατήσεων μέσω κινητών συσκευών προβλέπεται να σημειώσει τεράστια ανάπτυξη κατά τα προβλεπόμενα έτη. Η αυξανόμενη διείσδυση του Διαδικτύου και των smartphone σε όλο τον κόσμο είναι ένας σημαντικός παράγοντας που οδηγεί την αγορά.

Επιπλέον, η αυξανόμενη δημοτικότητα των διαδικτυακών ταξιδιωτικών γραφείων για κρατήσεις ταξιδιών μεταξύ των νέων σε όλο τον κόσμο αναμένεται να τονώσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας.