ITB Berlin 2019 και φεστιβάλ «Travel Different», για τους ταξιδιώτες που αγαπούν την περιπέτεια.
Το «Travel Different» του Βερολίνου είναι μια μοναδική μορφή που ανοίγει νέες προοπτικές στα ταξίδια περιπέτειας.

Οργανωμένο από την I LOVE TRAVEL GmbH σε συνεργασία με την ITB Berlin, το φεστιβάλ συγκεντρώνει ανθρώπους, ιστορίες, προϊόντα και μάρκες και επικεντρώνεται σε μια κοινωνικά και οικολογικά υπεύθυνη προσέγγιση στον μελλοντικό προγραμματισμό ταξιδιών.

Περισσότεροι από 100 εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, συμπεριλαμβανομένης της Mercedes-Benz MYVAN (για λάτρεις των van), roadurfer (ενοικιαζόμενα τροχόσπιτα) και PiNCAMP από την ADAC (για κατασκήνωση).

Διεθνείς προορισμοί – από τον Καύκασο έως την Αυστραλία – θα εκπροσωπούνται ενώ θα συμμετέχουν πολλές εταιρείες αειφόρου τουρισμού.

Οι εκδηλώσει στο πλαίσιο του «Travel Different» θα επικεντρωθούν στα τρέχοντα θέματα της βιωσιμότητας, της ψηφιακής σύνδεσης, της καινοτομίας και της τοπικής κοινότητας. Γνωστοί ομιλητές, ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και γκουρού ευεξίας θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με διαλέξεις, εργαστήρια, μαθήματα και προβολές ταινιών.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου σε ημερίδα οι εμπειρογνώμονες θα αποκαλύψουν τις μελλοντικές στρατηγικές λιανικής πώλησης ταξιδιών τους.