Η πρόσφατα μετονομασθείσα θυγατρική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Turkish Airlines AJet θα ξεκινήσει δρομολόγια στις 31 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, ο οικονομικός αερομεταφορέας, πρώην AnadoluJet, θα εκτελεί πτήσεις προς 41 εσωτερικούς και 52 διεθνείς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Με στόλο 95 αεροσκαφών, ο αερομεταφορέας θα πετάξει σε συνολικά 44 χώρες για την εναρκτήρια θερινή του σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων από την Κωνσταντινούπολη Sabiha Gökçen προς τα αεροδρόμια του Λονδίνου Stansted, της Ρώμης Fiumicino, του Paris CDG, της Φρανκφούρτης, του Άμστερνταμ και της Ζυρίχης.

Η AJet θα λειτουργεί από τα αεροδρόμια Sabiha Gökçen και Ankara Esenboğa της Κωνσταντινούπολης και θα προσφέρει θέσεις οικονομικής θέσης σε όλο τον στόλο της. Οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι πλέον ανοιχτές.

Η υπο-μάρκα της Turkish Airlines έχει επίσης φιλόδοξα σχέδια επέκτασης, με στόχο την αύξηση του στόλου της σε 200 αεροσκάφη και την εκτέλεση 80 διεθνών δρομολογίων έως το 2033.