Δηλώστε  τώρα για να ξεκινήσετε την καριέρα σας με την Crewlink

Η crewlink, ένας επίσημος συνεργάτης προσλήψεων και κατάρτισης της Ryanair προσλαμβάνει επί του παρόντος απεριόριστο αριθμό θέσεων πληρώματος θαλάμου επιβατών για να λειτουργήσει με την αγαπημένη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, την Ryanair- Δεν απαιτείται εμπειρία πληρώματος καμπίνας.

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα μπορούν να επωφεληθούν από το Απεριόριστο Πρόγραμμα Ταξιδιών Προσωπικού, να αποκτήσουν Πιστοποιητικό Εξουσιοδοτημένου Εξυπηρέτησης Επιβατών EASA (μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος) και να ξεκινήσουν μια ονειρεμένη δουλειά όπου μπορείτε να απογειωθείτε.

«Αυτή είναι μια εκπληκτική ευκαιρία για να ξεκινήσετε τη δουλειά των ονείρων σας που εργάζεται στην αγαπημένη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης Ryanair.Δεν απαιτεί εμπειρία, ενώ προσφέρεται ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο. Θα πραγματοποιούμε μια Ημέρα Προσλήψεων στην Αθήνα (3 Αυγούστου και 8 Σεπτεμβρίου) και στη Θεσσαλονίκη (16 Αυγούστου και 15 Σεπτεμβρίου) – οπότε δηλώστε τώρα και αφήστε την καριέρα σας να απογειωθεί με την Crewlink» Andrew Swan, Γενικός Διευθυντής

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν ότι θα παρίστανται στην ημέρα προσλήψεων μέσω του site: http://www.crewlink.ie