Το έκτο ξενοδοχείο του και πρώτο πεντάστερο θα αποκτήσει ο διάσημος αργεντίνος ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι, καθώς το MiM Andorra θα ανοίξει τις πύλες του τον Φεβρουάριο του 2023.

Από τον Φεβρουάριο του 2021, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, έψαχνε για ένα ξενοδοχείο στην Ανδόρα προκειμένου να επεκτείνει το brand φιλοξενίας του με το Majestic Hotel Group και δύο χρόνια αργότερα το έργο “ζωντανεύει” στο πρώην ξενοδοχείο Casa Canut.

Το MiM Andorra διαθέτει 28 δωμάτια, χωρισμένα σε έξι κατηγορίες: Deluxe, Superior, Privilege, Junior Suite και Messi Suite, καθώς και χώρο ευεξίας και γυμναστήριο.

Το εστιατόριο Hincha’s Nandu Jubany θα προσφέρει τα αγαπημένα πιάτα του Messi, δηλαδή την αργεντίνικη κουζίνα, πίτσες με προζύμι και γκουρμέ κουζίνα.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει ξανά σύντομα μετά από εκτεταμένες ανακαινίσεις από τον διάσημο ποδοσφαιριστή και το Majestic Hotel Group, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων του brand.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι μπήκε στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις το 2017, με την αγορά ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Σίτζες . Επιπλέον, το τελευταίο του άνοιγμα, πριν από την Ανδόρα, ήταν στην Costa del Sol με το MiM Sotogrande Club Marítimo 45 δωματίων.