Η Silversea Cruises εγκαινιάζει το ολοκαίνουργιο μεγάλο ταξίδι 71 ημερών στην Κεντρική και Νότια Αμερική με το τελευταίο πλοίο της Silversea, το Silver NovaSM.

Αποπλέοντας στις 4 Ιανουαρίου 2024, οι επισκέπτες της Silversea θα επισκεφτούν  38 προορισμούς σε 18 χώρες, ταξιδεύοντας με το χαρακτηριστικό επίπεδο υπηρεσιών της πολυτελούς εταιρείας κρουαζιέρας στο Silver Nova που θα δρομολογηθεί σύντομα. Για πρώτη φορά, και για όλα τα επόμενα Μεγάλα Ταξίδια σε όλο το στόλο, το Μεγάλο Ταξίδι – Νότια Αμερική 2024 θα περιλαμβάνει πτήσεις business-class μετ’ επιστροφής*.

Το Grand Voyage South America 2024 της Silversea, που θα “ξεκλειδώσει” απομακρυσμένους και αξιοσημείωτους προορισμούς για τους ταξιδιώτες, θα κάνει το γύρο της Λατινικής Αμερικής, πριν μεταφέρει τους επισκέπτες βαθιά στην ενδοχώρα κατά μήκος του ελικοειδούς ποταμού Αμαζονίου στο Μανάους, στην καρδιά του καταπράσινου τροπικού δάσους.

Εκτός από τον παρθενικό κατάπλου στην Ιλχαμπέλα (Βραζιλία), όπου βρίσκεται ένα τεράστιο καταφύγιο βιοσφαίρας που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO, οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν την Ουσουάια στο νοτιότερο άκρο της Νότιας Αμερικής, εκτός από τους εντυπωσιακούς παγετώνες και τα φιόρδ της ηπείρου.

Βυθίζοντας τους ταξιδιώτες στη ζωντανή κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, το Silver Nova θα προσεγγίσει τη Λίμα, το Μπουένος Άιρες και το Μοντεβιδέο, με μια παρατεταμένη προσέγγιση στο Ρίο ντε Τζανέιρο – όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν το διάσημο καρναβάλι με τρεις διανυκτερεύσεις – παρουσιάζοντας ένα βασικό σημείο που πρέπει να επισκεφθείτε για να ανακαλύψετε τη Νότια Αμερική.

Πριν από την άφιξη στο Fort Lauderdale στις 15 Μαρτίου 2024, οι ταξιδιώτες θα εξερευνήσουν τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς της Ανατολικής Καραϊβικής, με προσεγγίσεις στην Spanish Town, το Castries και την Bequia.

Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν επίσης τις πλούσιες γαστρονομικές γεύσεις της περιοχής – τόσο επί του πλοίου όσο και στη στεριά – μέσω του πολυβραβευμένου προγράμματος S.A.L.T. της Silversea.

Οι επισκέπτες που θα συμμετάσχουν στο Silver Nova για το Μεγάλο Ταξίδι Νότια Αμερική 2024 θα είναι από τους πρώτους που θα γνωρίσουν ένα από τα πιο περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένα κρουαζιερόπλοια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Καινοτόμες, πρωτοφανείς, υπερσύγχρονες τεχνολογικές λύσεις θα το καταστήσουν το πρώτο υβριδικό, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που δεν θα έχει τοπικές εκπομπές στο λιμάνι, με την προηγμένη υβριδική τεχνολογία που διαθέτει κυψέλες καυσίμου να ανοίγει το δρόμο για το μέλλον της πολυτελούς, βιώσιμης κρουαζιέρας.

“Επιμελημένο από τους ειδικούς μας στους προορισμούς, το νέο μας Μεγάλο Ταξίδι στη Νότια Αμερική 2024 – που φιλοξενείται στο πρωτοποριακό Silver Nova – θα συνδέσει τις πιο εμπλουτισμένες εμπειρίες της ηπείρου για τους πολυταξιδεμένους επισκέπτες μας”, αναφέρει η Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer, Silversea Cruises.

“Με τη συμπερίληψη της αεροπορικής θέσης business class, οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στο South America Grand Voyage 2024, καθώς και σε όλα τα μελλοντικά Grand Voyages με τη Silversea, θα ταξιδέψουν με εξαιρετική άνεση.

Από τρεις διανυκτερεύσεις για να γιορτάσετε το διάσημο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι μια αποκλειστική βραδιά στην πανέμορφη όπερα του Μανάους στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου, το εύρος των εμπειριών που προσφέρονται με αυτό το μοναδικό ταξίδι είναι μοναδικό”.

Σύνδεση με την πολιτιστική κληρονομιά κάθε τόπου

Αντλώντας από τη σύνδεση με τον πολιτισμό, την κληρονομιά και την ταυτότητα κάθε τόπου, οι αποκλειστικές εκδηλώσεις της Silversea για το Grand Voyage South America 2024 περιλαμβάνουν:

Λαογραφικές εορταστικές εκδηλώσεις κατά μήκος της διώρυγας του Παναμά: Οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα παραδοσιακό φολκλορικό σόου, ακολουθούμενο από ένα καρναβαλικό πάρτι – με καπέλα Παναμά και κεφάτο χορό σάλσα – καθώς θα κάνουν το μαγευτικό ταξίδι από τον Ατλαντικό στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ξεναγήσεις πολιτιστικής κληρονομιάς στο Callao Monumental: Μια πλήρης πολιτιστική εμβάθυνση περιμένει τους επισκέπτες με την επιμέλεια μιας εξατομικευμένης, και ιδιωτικής, ξενάγησης στο Callao Monumental, που θεωρείται το σημαντικότερο σημείο αναφοράς του Περού για τον κοινωνικό μετασχηματισμό μέσω της τέχνης. Η ξενάγηση θα ολοκληρωθεί με τοπικά παρασκευασμένες, αυθεντικές γαστρονομικές απολαύσεις και κοκτέιλ με φόντο μια φιέστα σάλσα.

Οι καλύτερες θέσεις στο μεγαλύτερο καρναβάλι του κόσμου: Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη ρυθμική μαγεία του εμβληματικού καρναβαλιού του Ρίο ντε Τζανέιρο για τρεις ημέρες με αποκλειστική πρόσβαση στην παρέλαση και τις καλύτερες θέσεις για να δουν την καρδιά της δράσης.

Οπερατικές απολαύσεις στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου

Κάτω από τα λαμπερά αστέρια και μέσα στον καταπράσινο θόλο του τροπικού δάσους, οι επισκέπτες θα ζήσουν μια νύχτα στην όπερα που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Η όπερα του Μανάους, που βρίσκεται στην καρδιά του τροπικού δάσους του Αμαζονίου, είναι ένα ιστορικό ορόσημο και ένα εντυπωσιακό παράδειγμα αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής.

Μια αποκλειστική βραδιά με την ελίτ του Πόλο του Μπρίτζταουν

Οι επισκέπτες θα τρίβουν τους ώμους τους με τους παίκτες πόλο του Bridgetown – την πιο εμβληματική αθλητική ομάδα των Μπαρμπάντος – κατά τη διάρκεια ενός κλειστού δείπνου που ακολουθεί ένα απόγευμα αθλημάτων αδρεναλίνης. Θα απολαύσουν τοπικές λιχουδιές και θα πιουν σαμπάνια παρέα με την ελίτ του πόλο του νησιού.