Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ένα νέο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο (OTA) κρουαζιέρας το Cruisebound, με επίκεντρο τους ταξιδιώτες Gen Z, αναμένεται να ταρακουνήσει την αγορά.

Πίσω από το Cruisebound βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Steve Kauferd, ιδρυτής του Tripadvisor και ο Jeff Boyd, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Booking.com και άλλοι έμπειροι παίκτες της αγοράς.

«Οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν βελτιώσει τον ταξιδιωτικό προγραμματισμό και τη διαδικασία κρατήσεων για τους καταναλωτές σε πτήσεις, ξενοδοχεία, εξοχικά σπίτια και εκδρομές.
Τώρα δημιουργούμε μία μονόπλευρη εστίαση καλύτερης εμπειρίας καταναλωτή στις κρουαζιέρες, είπε ο Jeff Boyd.

Το Cruisebound θα οδηγήσει καινούργιους πελάτες. Θα βοηθήσει την βιομηχανία να ανακάμψει από την πανδημία και να εκτοξευθεί σε επίπεδα ρεκόρ νέων πλοίων».

Το νέο OTA στοχεύει νέους πελάτες κρουαζιέρας που αναζητούν προσφορές. Eχει σχεδιάσει τη διεπαφή χρήστη του ώστε να ανταποκρίνεται τόσο σε κινητά τηλέφωνα όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Χρησιμοποιεί λεπτομέρειες όπως η τοποθεσία του χρήστη, τα δημογραφικά στοιχεία και η ηλικία για να προσφέρει εξατομικευμένες εκπτώσεις.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κράτηση για 14 γραμμές κρουαζιέρας: Carnival, MSC, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Celebrity, Princess, Holland America Line, Costa, Oceania, Seabourn, Cunard Line, Regent Seven Seas Cruises, Disney Cruise Line και Azamara.

Η ιδρυτική ομάδα του OTA, είναι αυτή που δημιούργησε την Rocket Travel η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να κερδίζουν ανταμοιβές όταν κάνουν κράτηση ξενοδοχείων και εξαγοράστηκε από την Booking Holdings το 2015.