Το Domes Miramare Luxury Collection της Marriott International, στην αριστοκρατική Κέρκυρα είναι το μοναδικό πολυτελές ξενοδοχείο από την χώρα μας, που βρίσκεται στην λίστα “Best of the Best 2020” της Virtuoso.
Το “Best of the Best” διανέμεται στους 150.000 καλύτερους πελάτες της Virtuoso σε όλο τον κόσμο. Και είναι ένας ανεκτίμητος πόρος για τους ταξιδιώτες πολυτελείας που σχεδιάζουν την wanderlists για το 2020.
Τα ξενοδοχεία της λίστας “είναι παλιοί θησαυροί με συναρπαστικές προηγούμενες ζωές. Και τώρα με την μετατροπή τους αυτά τα ιστορικά κτίρια προσφέρουν αυθεντικές, ουσιαστικές εμπειρίες στους επισκέπτες”, επισημαίνει η Virtuoso.

Όπως και το Domes Miramare Luxury Collection. To ακίνητο που σχεδιάστηκε αρχικά από τον αρχιτέκτονα Χαράλαμπο Σφαέλο, χτίστηκε για την οικογένεια Ωνάση στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και αναγεννήθηκε από την Marriott ως παραθαλάσσιο θέρετρο μόνο για ενήλικες. Η νέα του εμφάνιση παραμένει πιστή στο νεωτεριστικό στυλ του Χαράλαμπου Σφαέλου.

Το πολύ ιδιαίτερο θέρετρο που περιβάλλεται από ελαιώνες και διαθέτει 113 δωμάτια, σουίτες και βίλες, καθώς και μια σειρά από σουίτες Pavillion. Το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες διαθέτει πολλά εστιατόρια, παραλία, κοινόχρηστες και ιδιωτικές πισίνες.

“Best of the Best”, με προτεραιότητα στη βιωσιμότητα

Ο πλήρης κατάλογος περιέχει λίστες με τα κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία -πάνω από 1.400- σε περισσότερες από 100 χώρες καθώς και οι τις πιο ενδιαφέρουσες παγκόσμιες εμπειρίες για φέτος.
Καθώς οι ταξιδιώτες δίνουν προτεραιότητα στη βιωσιμότητα ως παράγοντας στις ταξιδιωτικές αποφάσεις τους, τα ξενοδοχεία εφαρμόζουν πρωτοβουλίες που είναι πιστές στις αξίες τους, οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τις βασικές αρχές της Virtuoso για βιώσιμα ταξίδια για την προστασία του πλανήτη και την υποστήριξη τοπικών οικονομιών.

Όλα τα ακίνητα έχουν ελεγχθεί προσεκτικά από το πολυτελές ταξιδιωτικό δίκτυο πολυτελείας και τους ταξιδιωτικούς συμβούλους του προτού γίνουν δεκτά στο πρόγραμμα Hotels & Resorts της Virtuoso.
Το τεράστιο χαρτοφυλάκιο σε ξενοδοχεία, θέρετρα, καταλύματα, camp, ιδιωτικά νησιά, βίλες και διαμερίσματα του Virtuoso προσφέρει επιλογές για μια μεγάλη ποικιλία προτιμήσεων ταξιδιωτών.
Το πρόγραμμα Virtuoso Hotels & Resorts εξελίσσεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις των πελατών και έχει προσθέσει 90 ακίνητα στο Best of the Best για το 2020 για να καλύψει αυτές τις προσδοκίες.