Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας με την αλυσίδα φιλοξενίας Standard International, συνεχίζοντας μια σειρά από εξαγορές που επικεντρώνονται στην επέκταση των συμμετοχών της σε πολυτελή ακίνητα.

Οπως αναφέρουν πηγές στο Bloomberg οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε «προχωρημένα στάδια» μεταξύ των δύο ξενοδοχειακών εταιρειών.
Με την εξαγορά να μην έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, το Bloomberg υπογραμμίζει ότι η συμφωνία μπορεί να καταρρεύσει.

Ένας εκπρόσωπος της Hyatt αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικό. Ωστόσο, είπε ότι η Hyatt παραμένει προσηλωμένη «στην ανάπτυξη της και μέσω στρατηγικών εξαγορών».

Τα τελευταία χρόνια, η Hyatt αγόρασε διάφορες μάρκες ξενοδοχείων, μεταξύ των οποίων η Ali, η Thompson Hotels και η Apple Leisure Group.
Οι μάρκες του ξενοδοχειακού γίγαντα περιλαμβάνουν επίσης Andaz, Atona, Breathless Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spa, Miraval και άλλες.

Η εταιρεία Standard International διαθέτει boutique ξενοδοχεία στο Λονδίνο, την Ίμπιζα, τις Μαλδίβες, τη Μελβούρνη, το Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη και άλλα.

Τα Standard Hotels είναι γνωστά ως hot spot της χίπστερ νυχτερινής ζωής που προσελκύουν τακτικά διασημότητες. Η αγορά της μάρκας θα επιτρέψει στη Hyatt να συνεχίσει να διευρύνει το αποτύπωμα πολυτελείας της σε τουριστικούς προορισμούς.