Τον στόλο της με ένα αεροσκάφος, τύπου Airbus A319 – 133, το οποίο έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, τόσο στους προορισμούς του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού ενίσχυσε η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη  .

Οι διαδικασίες ένταξης του νέου Α319 στο ελληνικό νηολόγιο έχουν ολοκληρωθεί και το αεροσκάφος, χωρητικότητας 144 θέσεων, φέρει το όνομα “Crete”. Αποτελεί το πρώτο μοντέλο της εταιρείας Airbus που συμπεριέλαβε η εταιρεία στο δυναμικό της και για την απόκτησή του, έχει υπογραφεί σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους, όπως η ευρύχωρη καμπίνα, η μεγάλη αυτονομία του, οι ισχυροί κινητήρες και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές και επιχειρησιακές ανάγκες της Ellinair, η οποία έχει ως κύριο στόχο να προσφέρει στους επιβάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικονομικές τιμές.

Οι πρώτες πτήσεις του Airbus 319 – 133 ξεκίνησαν το Σάββατο 22 Ιουλίου και έχουν ενισχύσει σημαντικά τη μεταφορική ικανότητα της Ellinair, ενώ ταυτόχρονα, εξαιτίας της μεγαλύτερης χωρητικότητας, έχουν μεγιστοποιήσει τη δυνατότητα προσφοράς εισιτηρίων σε οικονομικούς ναύλους.