Το London Resort, ένα παγκόσμιο θεματικό πάρκο που θα ανοίξει το 2024, ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει νέα συνεργασία με την Paramount Pictures.
Η νέα συμφωνία θα καταστήσει το Paramount μέλος της BBC Studios και της ITV Studios, σε ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Ευρώπης.

Το θέρετρο, που αποτελεί την απάντηση του Ηνωμένου Βασιλείου σε Disneyland Paris, Disney World και Universal Studios, βρίσκεται σε πάνω από 535 στρέμματα και είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από άλλα πάρκα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Θα έχει το μέγεθος 136 σταδίων Wembley, 3.500 δωμάτια ξενοδοχείων και αναμένεται να προσελκύσει 50.000 επισκέπτες την ημέρα.
Μέρος του θα είναι αφιερωμένο σε αξιοθέατα που βασίζονται σε δημοφιλή ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.
Η Paramount, θα συμμετέχει σε αξιοθέατα από παραστάσεις όπως Thunderbirds, Doctor Who και Top Gear.

Εκατομμύρια λίρες έχουν ήδη επενδυθεί στο London Resort, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα σε όλη την Ευρώπη.
Μόλις 17 λεπτά από το Λονδίνο, στη χερσόνησο Σανκσμεν στο Κεντ το θέρετρο αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το πάρκο χρηματοδοτείται από την οικογένεια Al-Humaidi του Κουβέιτ, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Ebbsfleet United και πρόεδρος στην αναπτυξιακή εταιρεία είναι ο Βρετανός πρώην υπουργός Μεταφορών και πρώην Αντιπρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος Στίβεν Νόρις.