Το ξενοδοχείο Fairmont Nile City στο Κάιρο της Αιγύπτου και η Guinness World Records φιλοξένησαν τον ψηλότερο άνδρα στον κόσμο, τον Sultan Kosen από την Τουρκία – 2,51 μέτρα – και τη μικρότερη γυναίκα Jyoti Amge από την Ινδία – 62,8 μέτρα – κατά την πρώτη επίσκεψή τους στη χώρα σε συνεργασία με την Αιγυπτιακή Αρχή Τουρισμού.

“Είμαστε πολύ πρόθυμοι να υποστηρίξουμε συνεχώς την τουριστική βιομηχανία στην Αίγυπτο ειδικά όταν συνεργαζόμαστε με έναν τόσο αξιόπιστο οργανισμό όπως το Guinness World Records, δήλωσε ο Frank Naboulsi, περιφερειακός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Fairmont Nile City.

Ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στην πόλη, είναι ευθύνη μας να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην τόνωση ή την υποστήριξη της βιομηχανίας με κάθε δυνατό τρόπο».

Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο Fairmont Nile City αποσκοπεί πάντα να μετατρέψει τις στιγμές των επισκεπτών σε αναμνήσεις, οι φιλοξενούμενοι του είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν προσωπικά και να χαιρετήσουν τους ανθρώπους που κατέριψαν τα ρεκόρ, να τραβήξουν φωτογραφίες μαζί τους και να ακούσουν τις ιστορίες τους.