Η Ένωση Βρετανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ABTA) αποκάλυψε το θέμα για το φετινό Travel Convention στην Ελλάδα, το οποίο θα έχει τίτλο «Διαμορφώνοντας το Μέλλον μας».

Το συνέδριο πραγματοποιείται στην Costa Navarino από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου και θα συντονιστεί από τον παρουσιαστή του Sky News, Τζόναθαν Σάμιουελς.

Ανακοινώνοντας το θέμα της φετινής εκδήλωσης, η ένωση είπε: «Σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο, οι ενέργειες που αναλαμβάνουμε σήμερα θα καθορίσουν την πορεία του κλάδου μας για τα επόμενα χρόνια.

«Η διαμόρφωση του μέλλοντός μας είναι μια έκκληση για δράση για τους ηγέτες, τους ενδιαφερόμενους και τους ειδικούς του κλάδου να ενωθούν για να συνεργαστούν για τη διαμόρφωση ενός θετικού, βιώσιμου, καινοτόμου και ανθεκτικού μέλλοντος».

Το 2024 Travel Convention θα επιστρέψει στον χώρο της εκδήλωσης του 2015, με τους εκπροσώπους να φιλοξενούνται είτε στο The Romanos, a Luxury Collection Resort είτε στο Westin Resort, Costa Navarino.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο House of Events, το αποκλειστικό συνεδριακό κέντρο του θερέτρου.

Έως τα μέσα Ιουλίου διατίθενται μειωμένες τιμές για έγκαιρη κράτηση 695 £ για τα μέλη της Abta και τους πρώτους συνεργάτες Abta που θα εγγραφούν και 795 £ για επιπλέον Abta Partners και άλλους αντιπροσώπους. Για όσους δεν παρευρεθούν ως εκπρόσωποι ισχύει χρέωση συνοδείας £230.