Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Αγκίστρι και το Πόρτο Χέλι είναι οι δύο νέοι προορισμοί στην Ελλάδα που πρόσθεσε στα πακέτα διακοπών του, ο βρετανικός tour operator (t.o.) Olympic Holidays.

Πλέον στο πρόγραμμα του «Find your Sunshine: Summer & Winter Sun 2023-24» διαθέτει ταξίδια από το Ηνωμένο Βασίλειο σε πάνω από 40 προορισμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά.

Όπως δήλωσε ο Michael Vinales, διευθύνων σύμβουλος της Olympic Holidays «οι νέοι μας προορισμοί, το Αγκίστρι και το Πόρτο Χέλι, περιλαμβάνουν ολοκαίνουργια ξενοδοχεία και το νέο μας πακέτο Circle of Athens Island Hop».

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στις διακοπές σε Ελλάδα, η Olympic Holidays προσφέρει μια σειρά από νέες εμπειρίες.
Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν διαμονή στην χώρα μας από κλασικά διαμερίσματα, ή παραδοσιακά στούντιο έως θέρετρα all-inclusive όπως μεταξύ άλλων Ikos Resorts, Grecotel Hotels & Resorts, Domes Resorts, Sani Resort, MarBella Collection.

Εκτός από την Ελλάδα, η νέα μπροσούρα περιλαμβάνει επίσης πακέτα σε Κύπρο, Τουρκία, Μάλτα, Γκόζο, Βαλεαρίδες Νήσους, Κανάρια Νησιά, Αίγυπτο, Γκόα και Γκάμπια.