Δύο διοργανώσεις τζετ σκι που υπόσχονται πολύ θέαμα και συναρπαστικές μονομαχίες, με την συμμετοχή όλων των πρωταθλητών του αθλήματος πρόκειται να πραγματοποιηθούν από την Ελληνικό Λέσχη Ταχυπλοϊας (ΕΛΤ).

Ειδικότερα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14-15 Ιουλίου), στο Κιάτο, στην κεντρική παραλία της πόλης θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζετ σκι Slalom King.

Οικοδεσπότης ο Δήμος Σικυωνίων Κορινθίας και ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, που δέχθηκαν να υλοποιήσουν την διοργάνωση με σημαντική βοήθεια από τους Δημήτρη Ζάρκου (πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η Μηκώνη») και Βασίλη Δομετίου (πρόεδρος Τουριστικής Ανάπτυξης).

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα (28-29 Ιουλίου), στην Αμάρυνθο, θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι, μετά το Παλαιό Φάληρο (12-13/05) και τη Ναύπακτο (23-24/06).

Οικοδεσπότης θα είναι ο Δήμος Ερέτριας και η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ, υλοποιώντας την προσπάθεια του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αμαρύνθου (του προέδρου Βασίλη Παπαγγελή και του ΔΣ) που ζήτησαν και πήραν την διοργάνωση.