Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το On the Beach Group ανακοίνωσε πως είναι «πολύ αδύναμη» η ζήτηση μελλοντικών κρατήσεων του, εν μέσω lockdown και περιορισμών χειμερινών πτήσεων.

Τα ταξιδιωτικά πακέτα του οργανισμού που αναχωρούν πριν από την 1η Μαΐου, είναι εκτός πώλησης.

Η κυκλοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι κρατήσεις και οι δαπάνες για διαδικτυακή δραστηριότητα μάρκετινγκ τους τρεις τελευταίους μήνες έως τις 31 Ιανουαρίου 2021, μειώθηκαν κατά 73%, 83% και 85% αντίστοιχα.

“Αναμένουμε ότι η ζήτηση κράτησης θα παραμείνει ασθενής έως ότου αρθούν οι περιορισμοί και υπάρξουν περισσότεροι εμβολιασμοί, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Αυτό ισχύει, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στους κύριους ταξιδιωτικούς μας προορισμούς, οι οποίοι θα επηρεάσουν την απόδοση του πρώτου έτους και του έτους.

Ως αποτέλεσμα του κλειδώματος τεσσάρων εβδομάδων τον Νοέμβριο και του επακόλουθου κλειδώματος σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο που ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου 2021, σε συνδυασμό με περαιτέρω μειώσεις στα προγράμματα χειμερινών πτήσεων, η ζήτηση των καταναλωτών για μελλοντικές διακοπές παρέμεινε πολύ ασθενής.”

Ωστόσο, το On the Beach δήλωσε ότι “συνεχίζει να πιστεύει ότι η προσεχής περίοδος προσφέρει μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία να αυξήσει τα μερίδια αγοράς. Και ως αποτέλεσμα συνέχισε να επενδύει σε τομείς που θα αποφέρουν τα μεγαλύτερα οφέλη μεσοπρόθεσμα”.

Σε αυτές περιλαμβάνονται η συνεχής εξόφληση ξενοδοχείων, οι επιστροφές χρημάτων σε πελάτες των οποίων οι διακοπές ακυρώνονται πριν από τη λήψη επιστροφών από αεροπορικές εταιρείες καθώς και η ισχυρή προσφορά χαμηλής κατάθεσης.