Η αειφόρος ανάπτυξη προορισμού σε συνδυασμό με το ταξιδιωτικό μάρκετινγκ είναι ο στόχος της νέας συνεργασίας της Connect Worldwide (CWW) και Planet4people.

Η παγκόσμια εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ που ασχολείται με την ανάπτυξη τουρισμού Connect Worldwide (CWW) και η αναπτυξιακή εταιρεία που ασχολείται με περιβαλλοντικά θέματα Planet4people, ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Αφορμή για την νέα συνεργασία; Η αυξανόμενη ανάγκη για υπεύθυνη ανάπτυξη προορισμών. Να εξασφαλίσει τη διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Του ιστορικού πλούτου και της ευημερίας των κατοίκων της.
Και να παρέχει ταυτόχρονα την καλύτερη εμπειρία στους ταξιδιώτες.

Εστίαση στις δημόσιες, ιδιωτικές και κοινοτικές εταιρικές σχέσεις

“Πρόκειται για ένα στρατηγικό και ουσιαστικό επόμενο βήμα στην εξέλιξη του προορισμού και του ταξιδιωτικού μάρκετινγκ, τονίζει ο Eric J. Otto, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CWW.
Πρέπει να προωθήσουμε τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του μάρκετινγκ. Του σχεδιασμού και της διαχείρισης προορισμού. Να δώσουμε έμφαση στη δημόσια, ιδιωτική και κοινοτική εταιρική σχέση. Και να διασφαλίσουμε ότι οι προορισμοί θα εξακολουθούν να υπάρχουν για να τους απολαμβάνουν τα εγγόνια μας”.

“Όλο και περισσότερο οι άνθρωποι βλέπουν το ταξίδι ως την ευκαιρία να βιώσουν κάτι μοναδικό, τονίζει η Ernestina Rubio, πρόεδρος του Planet4People.
Να ασχοληθούν με τη φύση, την ιστορία και τους ανθρώπους. Το να μπορείς να δημιουργήσεις έναν προορισμό που φέρνει οικονομικά οφέλη, διατηρώντας ταυτόχρονα τη μοναδικότητά του για τους ταξιδιώτες, είναι το κλειδί για την επιτυχία”.