Στην κάλυψη σχεδόν 200 θέσεων εργασίας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου προχωράει το αεροδρόμιο Liverpool John Lennon, διεξάγοντας μια ημέρα καριέρας στις 14 Φεβρουαρίου από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Η εκδήλωση θα γίνει στο κτίριο του τερματικού σταθμού, επιτρέποντας σε όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα του αεροδρομίου να συναντήσουν εκπροσώπους και σε ορισμένες περιπτώσεις να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις την ίδια ημέρα.

Τα ραντεβού δεν απαιτούνται να καθοριστούν εκ των προτέρων και καλύπτουν μια σειρά ευκαιριών εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των αξιωματικών ασφάλειας της αεροπορίας, των ρόλων εξυπηρέτησης πρακτόρων επιβατών, του χειρισμού αποσκευών και της βοήθειας επιβατών για ταξιδιώτες με αναπηρία.

Η Carol Dutton, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και κοινότητας του αεροδρομίου, δήλωσε: «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε πολλούς αιτούντες με πολλούς να ξεκινήσουν εργασία εδώ τις επόμενες εβδομάδες με κοινό στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία αεροδρομίου”.