H EasyJet έχει συνάψει συνεργασίες με δύο εταιρείες δοκιμών Covid για να προσφέρει στους πελάτες κρατήσεις πτήσεων και διακοπές με έκπτωση.

Αργότερα αυτήν την εβδομάδα δοθεί στους πελάτες ένας μοναδικός κωδικός για την κράτηση δοκιμών με το Confirm Testing και το City Doc.

Τα οικιακά κιτ κοστίζουν 75 £ με το Confirm Testing, μειωμένο από 119 £, ενώ στις κλινικές δοκιμές με το CityDoc μειώνονται από 200 £ σε 150 £ με τον κωδικό. Το CityDoc προσφέρει επίσης κιτ δοκιμής στο σπίτι σε πελάτες της easyJet για 100 £.

Η TUI προσφέρει επίσης εκπτώσεις σε οικιακά πακέτα, τα οποία κοστίζουν 84 £ κατά την κράτηση χρησιμοποιώντας έναν κωδικό έκπτωσης στον ιστότοπο της TUI, αλλά αυτό είναι διαθέσιμο σε όλους τους ταξιδιώτες, όχι μόνο στους πελάτες της TUI.

Η Wizz έχει επίσης έναν κωδικό έκπτωσης για τα κιτ Confirm Testing στον ιστότοπό της, ο οποίος μειώνει το κόστος σε 84 £.

Και το Club Med ανακοίνωσε επίσης σήμερα, ότι θα προσφέρει στους πελάτες έκπτωση δοκιμών με τη Randox, μειώνοντας το κόστος σε 95 £.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EasyJet, Johan Lundgren, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να προσφέρω στους πελάτες μας βολικές επιλογές δοκιμών σε φθηνότερες τιμές από ό, τι είναι ευρέως διαθέσιμες στην αγορά. Αυτό, σε συνδυασμό με την είδηση ​​ότι η καραντίνα μπορεί να μειωθεί με αρνητικό τεστ, είναι ένα βασικό βήμα για να επιστρέψει το ταξίδι στο φυσιολογικό. “