BORA-JET

Ξεκινούν στις 10 Ιουνίου οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Borajet που θα συνδέουν την Κωνσταντινούπολη με τη Ρόδο.

Με αφορμή την έναρξη των πτήσεων ο εκπρόσωπος της εταιρείας Borajet Cagri Camlica, συνοδευόμενος από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου Pellos Travel Αυγερινό Παπασάββα και την κόρη του Δέσποινα Παπασάββα, είχαν συνάντηση χθες με το δήμαρχο της Ρόδου Στάθη Κουσουρνά.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Στάθη Κουσουρνά συζητήθηκαν θέματα σχετιζόμενα με το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Τουρκίας και τις προοπτικές που διανοίγονται.Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν συνάντηση και με τον διευθυντή του ΠΡΟΤΟΥΡ Μπάμπη Παλογιαννίδη.
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά για την συνάντηση που είχαμε με αφορμή την έναρξη των δρομολογίων προς τη Ρόδο», δήλωσε ο Cagri Camlica.

Σε ερώτηση σχετικά με τον ακριβή χρόνο έναρξης των πτήσεων, ο Cagri Camlica δήλωσε:
«Οι πτήσεις, που θα συνδέουν τη Ρόδο με την Κωνσταντινούπολη θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή».

Σχετικά με τη ζήτηση που υπάρχει από τη γειτονική χώρα για τη Ρόδο, ο εκπρόσωπος της εταιρείας Borajet δήλωσε:
«Υπάρχουν πολλοί τουρίστες που θέλουν να έρθουν στη Ρόδο για διακοπές. Η εταιρεία μας εδώ και τρία χρόνια συνδέει αεροπορικώς την Κωνσταντινούπολη με τη Μύκονο».

Στην έναρξη των πτήσεων αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας στη Ρόδο και ιδιοκτήτης του πρακτορείου Pellos Travel Α. Παπασάββας.«Η εταιρεία πραγματοποιεί εδώ και τρία χρόνια πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη προς τη Μύκονο. Τώρα θα ξεκινήσουν και τα δρομολόγια προς τη Ρόδο. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί μας από τη γειτονική χώρα», δήλωσε ο Α. Παπασάββας.

«Τα πρώρα αεροσκάφη που θα εκτελούν τις πτήσεις προς την Ρόδο θα είναι τύπου ATR 700. Εν συνεχεία θα δρομολογηθούν μεγαλύτερα αεροπλάνα που θα είναι χωρητικότητας 130 θέσεων», δήλωσε ο Α. Παπασάββας και πρόσθεσε πως η εταιρεία προχώρησε στην αγορά έξι νέα αεροσκαφών.

«Θα πραγματοποιούνται πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή», δήλωσε ο Παπασάββας και πρόσθεσε πως το πρακτορείο Pellos Travel δραστηριοποιείται και σε άλλες τουριστικές αγορές.

Μαρία Χονδρογιάννη

rodiaki