Η αεροσυνοδός της British Airways στο βίντεο “φετίχ” και φορώντας την στολή της βγάζει τις κάλτσες και το πουκάμισο της ως έμπειρη στριπτιζέζ και προκαλεί εγκεφαλικά σε θεατές και στην ηγεσία της αεροπορικής εταιρείας.

“Εύχομαι να ήσουν εδώ για να μου ξεκουμπώσεις το πουκάμισό μου”, λέει με βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις, ανοίγοντας το κουμπί-κουμπί, στο βίντεο που αποκάλυψε η το Sunday Mirror.

“Θέλεις να μυρίσεις τα παπούτσια και τις κάλτσες μου;”, λέει πριν να βγάλει τις κάλτσες της με έμπειρες…κινήσεις τις οποίες φορούσε όλη την ημέρα κα μάλιστα χωρίς εσώρουχο, όπως πληροφορεί.

Αν και δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που η αεροσυνοδός -η οποία έχει τεθεί σε αργία με το ερώτημα της απόλυσης- έκανε το βίντεο, είναι κοινό μυστικό ότι το μέλη του πληρώματος καμπίνας πολλών αεροπορικών εταιρειών πωλούν σε φετιχιστές ποδιών στο eBay τέτοια είδη, για να αυξήσουν τους μισθούς τους.

Οι προσφορές ξεκινούν το λιγότερο από 10 λίρες και μπορεί να φτάσουν και τις 80 για ένα ζευγάρι κάλτσες ή καλσόν.

Φυσικά, οι πωλητές κρύβουν τα πρόσωπά τους και δεν αποκαλύπτουν τις αεροπορικές εταιρείες για τις οποίες πετούν, αλλά τοποθετούν για την φωτοφράφιση τα πόδια τους σε σημεία στα αεροπλάνα για να αποδείξουν ότι τα προϊόντα τους…είναι γνήσια.

Το σκάνδαλο, σύμφωνα με τον Βρετανικό Τύπο, δεν είναι το πρώτο που…χτύπησε φέτος την αεροπορική εταιρεία. Τον περασμένο Ιούλιο, ένα μέλος του πληρώματος θαλάμου επιβατών απολύθηκε αφού κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ στις πτήσεις με αμοιβή 800 λίρες.