“Οι αθλητές του Faethon Olympus Marathon διαφημίζουν την περιοχή μας σε όλο τον κόσμο με την παρουσία τους και γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας στο εξωτερικό.”

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο ο π. Αντιπεριφερειάρχης, εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Θανάσης Παιδής ο οποίος έτρεξε τη διαδρομή των 14 χιλιόμετρων των αγώνων στο βουνό των Θεών και τερμάτισε με επιτυχία.

“Ξεκινήσαμε, τόνισε  την πρώτη χρονιά με 100 περίπου συμμετοχές, για έχουμε σήμερα 700 συμμέτοχες και μάλιστα,με την παρουσία σημαντικών αθλητών από το εξωτερικό.

Είναι αθλητές που διαφημίζουν την περιοχή μας σε όλο τον κόσμο με την παρουσία τους Faethon Olympus Marathon και γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας στο εξωτερικό”.

Ο κ.Παιδής υπογράμμισε ότι η περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει τον Faethon Olympus Marathon και τον Αθλητικό τουρισμό, καθώς μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.
“Η περιφέρεια Θεσσαλίας είπε χαρκατηριστικά, έχει συνδιοργανώσει εκατοντάδες αθλητικές εκδηλώσεις πανελλήνιου αλλά και διεθνούς βεληνεκούς, γεγονός την κάνει πρωταθλήτρια στον αθλητικό τουρισμό”.