football1

Ο αθλητικός τουρισμός αναδεικνύεται για μία ακόμη χρονιά με τη διοργάνωση του περιφερειακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 6Χ6-7Χ7 από το δήμο Δελφών στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων .

Τα τελευταία έτη η Δημοτική Κοινότητα Άμφισσας διοργανώνει το Τουρνουά στην Άμφισσα με μεγάλη επιτυχία και έχει γίνει θεσμός πλέον . Η διοργάνωση απευθύνεται στην ευρύτερη περιοχή της πόλης και συμμετέχουν πλήθος ομάδων.

Φέτος το Τουρνουά γίνεται σε πόλεις που μπορούν να το φιλοξενήσουν λόγω αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα σε: Άμφισσα, Ιτέα, Γαλαξίδι, Δεσφίνα, Γραβιά και πραγματοποιείται από τις 22/4 έως 11/5/2014.

Το Τουρνουά δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο σε υγιείς βάσεις χωρίς σκοπιμότητες και ακρότητες.

Η διαδικασία του Τουρνουά θα είναι ως εξής: σε κάθε πόλη θα γίνει από ένα πρωτάθλημα ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή κατά τόπους. Οι πρώτες ομάδες από όλα τα πρωταθλήματα θα φιλοξενηθούν να παίξουν την τελική φάση που θα αναδείξει και τον πρωταθλητή του Τουρνουά στην Γραβιά.