Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Costa Cruises αφαιρεί τις περισσότερες από τις προγραμματισμένες επισκέψεις στη Σαντορίνη από τα δρομολόγια του Costa Fascinosa για το καλοκαίρι του 2025 (από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο).

Προσφέροντας επτά νύχτες κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο όλο το καλοκαίρι, το πλοίο 3.012 επιβατών ακύρωσε πάνω από 15 προσεγγίσεις στο ελληνικό νησί.
Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει μία μόνο επίσκεψη στη Σαντορίνη, που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου 2025.

Ωστόσο το διάσημο νησί, εξακολουθεί να περιλαμβάνεται τακτικά στα δρομολόγια κρουαζιέρας των Costa Deliziosa και Costa Fortuna για το καλοκαίρι του 2025.

Αντί για Σαντορίνη, το Costa Fascinosa έχει πλέον προγραμματιστεί να επισκεφθεί διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε η γραμμή κρουαζιέρας τους επιβάτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Αθήνα στα νέα δρομολόγια του Costa Fascinosa

Η εταιρεία εταιρεία αναφέρει πως «στόχος μας είναι να διαφοροποιήσουμε και να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα των δρομολογίων μας.

Συγκεκριμένα, προσθέσαμε την Αθήνα στο δρομολόγιο Costa Fascinosa, το οποίο δεν είναι μόνο ένα πολύ ενδιαφέρον λιμάνι διέλευσης, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως λιμάνι για διάφορες αγορές προέλευσης.

Επιπλέον, συμπεριλάβαμε έναν ακόμη προορισμό στο δρομολόγιο, το Αργοστόλι (Κεφαλονιά), μετά το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας να εξερευνήσουν περισσότερο την Ελλάδα», συνέχισε η εταιρεία.

Το δρομολόγιο, με τη Μύκονο, την Κατάνια (Σικελία), τον Τάραντα (Απουλία), τη Μάλτα, την Αθήνα και το Αργοστόλι (Κεφαλονιά), έχει αποδειχθεί πολύ ελκυστικό, σύμφωνα με έρευνες πελατών.

Η προσβασιμότητα έχει βελτιωθεί περαιτέρω με ένα τρίτο λιμάνι (την Αθήνα, μαζί με την Κατάνια και τον Τάραντα).

Η Σαντορίνη συνεχίζει να εμφανίζεται τακτικά στα δρομολόγια των Costa Deliziosa και Costa Fortuna για το καλοκαίρι του 2025».