Στο θρυλικό Monte Carlo Bay Hotel & Resort, θα πραγματοποιηθεί φέτος από 1 έως 3 Νοεμβρίου το APG World Connect, αντί του Fairmont Hotel.

Το διεθνές συνέδριο για η διανομή των παγκόσμιων αερομεταφορών που οργανώνεται από την APG αλλάζει το ξενοδοχείο, αλλά παραμένει στο Μονακό.

Το φετινό θέμα του συνεδρίου είναι “8 δισεκατομμύρια επιβάτες το 2030: Μια επικίνδυνη πρόκληση”.
Θα συμμετέχουν περίπου 500 διεθνείς αεροπορικές επαγγελματίες μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων εκατό αερογραμμών από όλο τον κόσμο, εκπροσωπούμενοι από τους αντίστοιχους ηγέτες τους και φυσικά όλα τα μέλη του δικτύου APG.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε την επόμενη έκδοση του APG World Connect σε μια τόσο αξιόλογη εγκατάσταση. Το σύνολο του συγκροτήματος θα ιδιωτικοποιηθεί πλήρως για την εκδήλωσή μας, δηλώνει ο Jean Louis Baroux, ιδρυτής και πρόεδρος της APG World Connect.
Ο κόλπος έχει 334 δωμάτια με θέα στη θάλασσα το 80%. Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο Hall of Stars (Sporting), σίγουρα ένας από τους ομορφότερους χώρους στην Ευρώπη.
Οι συνεργάτες μας και όλες οι συνεδριάσεις δικτύωσης και επιχειρηματικής δραστηριότητας θα πραγματοποιηθούν στο Palm Room, πλήρως εξοπλισμένο για την περίσταση, στο οποίο μπορούμε να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μας κοινωνικές συνεδρίες υψηλής ποιότητας”.