Την επιλογή της υπηρεσίας πληρωμής «αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα», Buy Now Pay Later (BNPL), θα έχουν πλέον οι πελάτες του Club Med.

Ο τουριστικός κολοσσός ανακοίνωσε μία καινοτόμο συμφωνία με την Uplift, εταιρία λύσεων Buy Now Pay Later, Uplift, παρέχοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να διαχειριστούν τις ταξιδιωτικές δαπάνες με την κατανομή του σε προσιτές μηνιαίες δόσεις.

Αυτή η συνεργασία στοχεύει να επαναπροσδιορίσει το τοπίο πληρωμών στον ταξιδιωτικό κλάδο, καθιστώντας τις διακοπές πιο προσιτές για ένα ευρύτερο κοινclub medό.

Η Uplift, κορυφαία λύση που απευθύνεται στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, αποκάλυψε μια πρωτοποριακή συνεργασία με το Club Med, τον πρωτοπόρο της ιδέας των διακοπών all-inclusive.

Αυτή η συνεργασία πρόκειται να φέρει επανάσταση στην εμπειρία κράτησης για τους επισκέπτες του, προσφέροντάς τους την ευελιξία να κατανείμουν το κόστος των κρατήσεών τους με την πάροδο του χρόνου. Η εισαγωγή αυτής της υπηρεσίας πληρωμής επιτρέπει στους πελάτες να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της εξασφάλισης διακοπών all inclusive, ενώ διαχειρίζονται άνετα τα έξοδά τους μέσω προσιτών μηνιαίων δόσεων.

Η κ. Carolyne Doyon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Club Med North America and the Caribbean, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία, δηλώνοντας: «Η συνεργασία μας με την Uplift ενισχύει την εμπειρία του Club Med, επιτρέποντας στους επισκέπτες να σχεδιάσουν προσεκτικά και να προγραμματίσουν τις διακοπές των ονείρων τους. Αυτή η συνεργασία προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να αποφασίσουν τον χρόνο και τον τρόπο πληρωμής για τα έκτακτα ταξίδια τους.»

Η Uplift έχει δημιουργήσει συνεργασίες με περισσότερες από 350 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες κρουαζιέρας, θέρετρα και άλλους μεγάλους ταξιδιωτικούς παρόχους παγκοσμίως. Ο κ. Tom Botts, Chief Commercial Officer της Uplift, υπογράμμισε πως μέσω της συνεργασίας οι πέλατες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση για διακοπές σε σχεδόν 70 all-inclusive θέρετρα Club Med παγκοσμίως, με μηνιαίες δόσεις.

“Οι πελάτες του Club Med έχουν πλέον τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις μηνιαίες δόσεις του Uplift, αντί να κάνουν πλήρη πληρωμή κατά τη στιγμή της κράτησης. Η διαφανής διαδικασία επιτρέπει στους πελάτες να δουν εκ των προτέρων το συνολικό κόστος του ταξιδιού τους, μαζί με το μηνιαίο ποσό πληρωμής. Με δυνατότητα επιλογής που κυμαίνεται από τρεις μήνες έως 24 μηνιαίες δόσεις, οι πελάτες έχουν την ευελιξία να προσαρμόσουν τα προγράμματα πληρωμών τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους” πρόσθεσε.