Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία αναψυχής Eurowings Discover της Lufthansa αλλάζει επωνυμία χωρίς την ετικέτα «Eurowings».
Με την κίνηση αυτή, επιχειρεί να μειώσει τη σύγχυση μεταξύ των πελατών της και να κερδίσει μια σαφέστερη θέση στην αγορά.

Ο δύο ετών αερομεταφορέας πρόκειται να μετονομαστεί σε «Discover Airlines» ή  απλοποιημένα σε Discover.

Στις 21 Ιουνίου, η EW Discover GmbH με έδρα τη Φρανκφούρτη (το νόμιμο όνομα της αεροπορικής εταιρείας) κατοχύρωσε επίσημα τη μάρκα «discover airlines» στη γερμανική αρχή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων.

Σαφέστερη τοποθέτηση

Εκπρόσωπος της επιβεβαίωσε ότι με τη νέα επωνυμία η αεροπορική εταιρεία θέλει «να ενισχύσει περαιτέρω το προφίλ της ως η ποιοτική αεροπορική εταιρεία αναψυχής του Lufthansa Group στη Γερμανία και να τοποθετηθεί στο τμήμα των διακοπών και των ιδιωτικών ταξιδιών υψηλότερης αξίας. Αυτό περιλαμβάνει περαιτέρω ανάπτυξη του υπάρχουσα μάρκα».

Είπε ότι οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν επίσημα σε εύθετο χρόνο, αφήνοντας ασαφές πότε θα πραγματοποιηθεί το re-branding.

Ο Bernd Bauer, διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας είχε ήδη ενημερώσει σε εκδήλωση της εταιρείας τον περασμένο μήνα για την επικείμενη αλλαγή, αν και χωρίς όλες τις λεπτομέρειες.

Πιο κοντά στη Lufthansa

Όπως είπε ο Bernd Bauer στόχος είναι να μεταφερθεί η αεροπορική εταιρεία -οι υπηρεσίες και η δημόσια εμφάνιση της- πιο κοντά στη μητρική Lufthansa στο εγγύς μέλλον.

Η Eurowings Discover κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια. Αρχικά ανέλαβε τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της οικονομικής αεροπορικής εταιρείας του ομίλου Eurowings σε προορισμούς αναψυχής από Φρανκφούρτη και Μόναχο.
Έκτοτε, η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε πτήσεις σε αρκετούς τουριστικούς προορισμούς σε διαδρομές μικρών και μεγάλων αποστάσεων. Παράλληλα, επέκτεινε τον στόλο της σε 22 αεροπλάνα.

Από την πλευρά της, η Eurowings εστιάζει σε πτήσεις από σημείο σε σημείο από πολυάριθμα γερμανικά αεροδρόμια προς κοντινούς προορισμούς πόλεων και διακοπών, τοποθετώντας τον εαυτό της ως μια οικονομική αεροπορική εταιρεία για επιβάτες που προσέχουν τις τιμές.