metanastes1805

Την πρόθεσή του να αναλάβει νέα πρωτοβουλία για το πολύκροτο θέμα της μαρίνας Πάφου στα Πότιμα εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και Οργανώσεων (ΣΕΚΟ) της επαρχίας, Σάββας Βέργας.

Η πρόθεση του Δημάρχου εκφράστηκε στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε χθες στη μαρίνα Λεμεσού, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε από τον γενικό διευθυντή Τάκη Παλαικυθρίτη για τη λειτουργία και της προοπτικές του σημαντικού αυτού έργου.

Ο Σάββας Βέργας εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη μαρίνα της Λεμεσού και ταυτόχρονα υπογράμμισε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η Πάφος δεν μπόρεσε να έχει ακόμη το δικό της αντίστοιχο έργο, παρότι ξεκίνησε πρώτη τις διαδικασίες πριν από είκοσι περίπου χρόνια. «Το έργο αυτό», ανέφερε, «είναι ζωτικής σημασίας για την επαρχία μας και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να παραμένει στάσιμο, λόγω των ανταγωνισμών των εμπλεκομένων επιχειρηματιών και των ατέρμονων νομικών διαδικασιών».

Ο δήμαρχος Πάφου τόνισε ότι πολύ σύντομα θα επαναφέρει το θέμα στη ΣΕΚΟ καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση για άμεση συνάντηση με τους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες, προκειμένου να καταβληθεί μια ύστατη προσπάθεια για συνεννόηση μεταξύ τους, ώστε να αναλάβουν από κοινού την κατασκευή του έργου.

Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου