Λόγω της επιδημίας του COVID-19, το 48ο Φεστιβάλ Μουσικής της Κωνσταντινούπολης , το οποίο προγραμματίζεται για τις 2-25 Ιουνίου 2020 , αναβάλλεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Το Φεστιβάλ Μουσικής της Κωνσταντινούπολης διοργανώνεται από το Ίδρυμα Πολιτισμού και Τεχνών της Κωνσταντινούπολης (İKSV) με τη χορηγία του ECA Presdokum Sanayii A.Ş. και πραγματοποιείται Κάθε Ιούνιο από το 1973.

Η ομάδα του Φεστιβάλ συνεχίζει τις προσπάθειές της για να υλοποιήσει το πρόγραμμά της που βασίζεται στο θέμα “Ο Φωτισμένος Κόσμος του Μπετόβεν” με στόχο να διατηρήσει το ίδιο περιεχόμενο όσο το δυνατόν περισσότερο στις νέες του ημερομηνίες.

Νέες ημερομηνίες για το φεστιβάλ και περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ και στους κοινωνικούς λογαριασμούς των μέσων ενημέρωσης.

Τα εισιτήρια που αγοράζονται για το φεστιβάλ θα ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες συναυλιών. Το κοινό θα έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ή να ανταλλάξει τα εισιτήρια που είχε αγοράσει προηγουμένως.